måndag 21 september 2009

EN-HYLLNING

Bra match, eller vad säger ni?
Fick en förfrågan att gå på hockey på torsdag, men väljer att jobba bort hockeyrushen på jobbet isället. Mcdonalds är inte så tokigt ska jag säga. Låt mig få berätta.

Det bästa är när man har fullt med bilar i drive inen, eller kö i kassan som sträcker sig metervis, ut genom dörrarna. Man ser att kön blir mer sne ju längre den blir för alla vill se vad vi håller på med där framme. Så nyfikna.
Varför tar det sån jävla lång tid?
Du krånglar med din beställning, du vill ha ditten och datten på burgaren, såklart man inte kan ha gurka på cheesburgaren. Det är alldeles för kladdigt att ta bort själv, helt förståeligt.
Men tro mig, vi sliter för att du ska få den bästa möjliga service, din goda burgare, dina efterlängtade strips med din favorit dipsås till.
Enbart det beesta för dig.

Det bästa med Mcdonalds är när man hör hur vår härliga kökspersonal sliter i köket, när alla fritöser piper i kanon, när man skriker in till köket att man tog sista big macen i skåpet men genast får man svaret "det packas nya!", när man ser alla medarbetare glida runt på vårt fettiga golv med våra skor med halkskydd.
Ja, det är nog det bästa. Se alla jobba ihop som ett team. Fuck yää.

CO


Inga kommentarer: