måndag 25 januari 2010

SPÖKJAKT

Idag har det varit en händelserik dag! Mediumet Per som brukar vara med på kanal 12 och jaga spöken kom hem till Peter o Karin idag. Hela deras våning spökar, andra delen ska bli vår lägenhet. Därför är jag så engagerad i detta :) Jag önskar att jag hade videofilmat allting!
Men vi hade rätt, det fanns en man och en kvinna som spökar hos oss. Fanns fler "andar" men det var dessa två som stökade till mest! Mannen ska tydligen ha varit varit lite våldsam och snuskhummer. Han gillar att kolla på nakna tjejer som använde duschen hos P&K...!
Sen tror mediumet att mannen ska ha misshandlat eller mördat någon, det kändes lite obehaligt. Kvinnan som han kände av kom ifrån vår sida av lägenheten. Hon kan faktiskt ha blivit mördad där, men om det var mannen från P&Ks sida visste han inte..

Ja, sen var det en massa mer saker och personer. Men i grund och botten var det mesta nog sant, för det stämde överens med vad vi har känt av, men vissa saker hittade han nog på för att dra ut på timmen så han skulle så sina 800kr!!
Jag ska också bli medium!

1 kommentar:

Unknown sa...

Men Gud, spökar det hos dig? :D